narejenA PO MERI
Obleka, narejena po meri, bo točno takšna, kot si jo želite! Sami izberite detajle, zaradi katerih bo vaša obleka izstopala iz povprečja in poudarila vašo osebnost. Od gumbov do šivov, od žepov do robov in zavihkov – povejte, česa si želite in ustregli vam bomo.
Možnosti personaliziranja obleke je neskončno, a dejstvo je eno: obleka se bo do popolnosti prilegala obliki vašega telesa in poudarila vaše prednosti.
Obiščite nas v showroomu
Bi vam občasno kak nasvet, ideja
 
ali popust pri izbiri obleke prišli prav?
krojaška tradicija
Naše obleke so narejene, da se prilegajo telesu in so izpoved posameznikove osebnosti. Naši svetovalci vam bodo z veseljem pomagali
pri izboru tkanine in modela ter vseh detajlov. Pokličite nas in poskušali se bomo približati vsem vašim željam in visokim zahtevam.
SARTORIALE
VALTER KOBAL
Koncept
Sartoriale je italijanski izraz za oblačila po meri, ki jih odlikuje lahkost konstrukcije, vrhunskost v materialih in izdelavi. Sartoriale pa ni samo to, je tudi odnos do obleke, zavezanost k detajlom, dovršenosti, brezkompromisni kvaliteti, individualnosti, brezčasnoti. Za koncept Sartoriale skrbi g. Kobal, že vrsto let delujoč v Italiji, od koder vnaša v Morro italijansko mentaliteto izdelave oblačil.

Valter Kobal že več kot 15 let slovi kot priznan slovenski kostumograf in stilist, ki sodeluje z mednarodno priznanimi režiserji, dobitniki canskih Levov in Oskarjev. V svoji bogati karieri je stiliral preko 300 mednarodnih TV oglasov za takorekoč vse največje svetovne multinacionalke.

V letu 2000 je skupaj s poslovnim partnerjem Urošem Belantičem ustanovil modno znamko Oktober, ki je bila v prodaji v preko 50 butikih visoke mode, med drugim v Loveless Tokyo, Galleries Lafayette Paris, Selfridges London, Lotte Seul in Bon Marche Paris, v kar 26 različnih državah.

Po prodaji Oktobra v letu 2009, gospod Kobal sodeluje kot razvojno produkcijski svetovalec za mnoge priznane blagovne znamke, kot so Diesel Black Gold, Plein Sud, Roberto Cavalli, Emeregildo Zegna, High, Isola Maras (Antonio Maras), Moncler, Trussardi, Giorgio Armani in drugi. Preko svojega podjetja ICD Adria Holding je v Italiji ustanovil manufakturo ICD srl, ki izdeluje oblačila za Giorga Armanija in Trussardija.
IZDELAVA
MILAN MÖREC
Tradicija
Oblačila linije Morro Sartoriale in Mi&lan oblikujejo, krojijo in šivajo v slovenskem podjetju Mi&lan Moda d.o.o., ki ga vodi gospod Milan Mörec.

Podjetje zaposluje preko 120 izkušenih modelarjev in šivilij, ki strmijo k enotnemu cilju - strankam nuditi izpiljeno konstrukcijo oblačila, ki rezultira v lahki in edinstveno oblikovani obleki z mehko notranjo obdelavo in premišljeno oblikovanimi detajli. Njihove prioritete so jasne: dizajn, konstrukcija, vrhunska tkanina, tehnološko dovršena izdelava, ročna izdelava, servis.

Več desetletne izkušnje ter razvoj in izdelava za vrhunske modne znamke, tako v ženski kot v moški modi potrjujejo moto: “Šteje le najboljše!”

„Verjamem, da je kakovost v družbi najboljše tkanine takrat, ko je objem na telesu milina. Slediti valu tkanine skozi tehnološko preobrazbo, ne da bi jo poskušali spremeniti v njenih najboljših lastnostih, je izziv in privilegij.“
zavezani kvaliteti
manufaktura
brezČasni luksuz
zavezani kvaliteti
Z namenom, da od nas dobite najboljše, delamo le z najbolj kvalitetnimi italijanskimi materiali. Proizvodnja materialov poteka po mednarodnih standardih, zato ste lahko prepričani, da bo vaša obleka blestela v obliki najbolj kvalitetnega končnega izdelka, vi pa se boste kot zadovoljna stranka v naše prostore vračali znova in znova.

Krojači in šivilje so pri svojem delu izredno strastni in profesionalni, kar vodi v izjemno skrb pri oblikovanju vseh detajlov obleke. Od zašitih gumbov do skritih šivov in notranjih žepov – poskrbeli bomo, da bo vaša obleka videti enako popolna od blizu in daleč.
Garancija? Dve leti.
MANUFAKTURA
Manufakturno znanje črpa Morro Sartoriale iz tradicije slovenskega krojaštva, kot iz vrhunske italijanske obrtniške izdelave oziroma etikete Made in Italy. Pri izdelavi Morro Sartoriale ne ubira bližnjic. Uporabljamo najboljše materiale, posvečamo se detajlom, vsak kroj prilagodimo posamezni stranki. Slovensko znanje spajamo z italijansko dodelavo, katere značilnost je mehkoba konstrukcije in posledično visoka udobnost.
Proizvajalec Mi-Lan Moda za Morro Sartoriale razvija posebno linijo, v kateri sodelujejo najbolj izkušeni modelarji, krojači in šivilje.
brezčasni luksuz
Bistveni kosi vsake omare, ujeti v klasičen in brezčasen dizajn, ki je udoben in pristaja prav vsakemu, veljajo za dobro modno naložbo. To so kosi, ki so preživeli desetletja in se niso uklonili pod težo hitro sprejemljivih trendov. S seboj nosijo čustva, nostalgijo, privlačnost in luksuznost, a tudi pridih inovativnosti in prihodnosti, zaradi katerega bo oblačilo vedno zaželjeno in nikoli ne bo v resnici doživelo svojega konca.

Brezčasna luksuznost ikoničnih silhuet zgodovinsko priljubljenih krojev in dizajna. V naši obleki bo okus viskija še močnejši, dim cigare še omamnejši, potovanje še bolj nepozabno, melodija Franka Sinare pa še bolj spevna … Dovolite si sanje!
Navdih za obleko po vaši meri
Naroči se na pomerjanje
Želite ponudbo za poslovne obleke po meri vašega podjetja?
Dovolite, da se vam predstavimo.
Izdelava od 1 do 1.000 kosov, preko 1.000 vrst blaga, lasten dizajn ali izdelava po vaših skicah, odvzem mer vsakega zaposlenega ali
izdelava po velikostih in številkah, odvzem mer v vašem podjetju.
Naročite predstavitev